Emissió especial del 32 aniversari de Contrabanda FM 25/2/2023

Emissió especial del 32 aniversari de Contrabanda FM que vam celebrar el passat dissabte 25 de febrer a l’Ateneu Enciclopèdic Popular. Gràcies a todes per acompanyar-nos durant la jornada, en especial a les que vau fer possible aquest programa. Vam entrevistar Metzineres, el programa de ràdio feminista De Raíz des de Granada, a Uri Spagueti i algunes de les pekes que van asssitir al seu espectacle (Ayla, Amaru i Candela), La Capsa de Pandora, Josep Navarro del programa de jazz Saxofòn a Radio Ona de Sants-Montjuïc, Hara i Guille qui organitzen la commemoració del 10é aniversari d’Uri Prozac i Nancy Garin. Gràcies també a les activistes antiracistes que van compartir audios de la manifestació contra l’ampliació del mòdul de dones del CIE a Zona Franca amb la nostra companya Bea Cantero per participar en aquest programa, que tenia lloc paral•lelament a la manifestació. Agraïm de nou a les artistes que van actuar desinteressadament en la celebració: Uri Spagueti, El Maravelí, literatura oral y guitarra solista, Marta Delas i Cuerva i de manera espontània Natxuta i Dj Martian, a l’ Ateneu Enciclopèdic Popular del que en formem part i a La Capsa de Pandora per col·laborar en la producció musical de l’esdeveniment