Xerrada sobre la Llei Mordassa i la llibertat d’expressió

Xerrada realitzada al Casal de Barri Pou de la Figuera – Forat de la Vergonya el divendres 30 gener per la Jornada XXIV aniversari de Contrabanda FM amb la participació d’Andrés Garcia Berrio (Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans de la UB) i membres de diferents ràdios lliures.

No ens callem…
L’aprovació de la “llei mordassa” és només l’últim episodi del què és ja una constant en els governants de les nostres ciutats. Criminalització dels moviments socials, tancament de persones migrants, assetjament a treballadores sexuals, pressió policial a l’espai públic, etc. Aquestes situacions quotidianes no són més que el revers silenciat del què s’aprova en els seus parlaments, anomenats democràtics, ja que únicament representen el blindatge d’uns dirigents a les seves ciutats empresa.
Urgeix dirigir una mirada crítica sobre tots aquests mecanismes de govern de la ciutat; necessitem informar-nos sobre aquesta llei de seguretat ciutadana, que ens amenaça i que posa al punt de mira qualsevol tipus de protesta que perturbi l’ordre a les ciutats aparador; hem de conèixer alguns aspectes d’aquesta llei, per saber com ens afecta a tots, en general, i als mitjans lliures, en particular, com a espai de resonància de les veus dissidents de la nostra ciutat.